Drapel Romania Drapel Uniunea Europeana
Asociatia ProJure Romania Asociatia Consilierilor Juridici din Bacau

Noutati asociatia consilierilor juridici Bacau

Anunt important!

ANUNŢ

   În conformitate cu prevederile art.19 alin.1,alin.2, alin.3, alin. 5 şi alin.6 din Legea nr. 35/2008 pentru alegerea Camerei Deputaţilor şi a Senatului, cu modificările şi completările ulterioare, în vederea întocmirii listei cu juriştii care doresc să facă parte din Birourile electorale ale secţiilor de votare, municipale, orăşeneşti şi comunale din judeţul Bacău, în calitate de preşedinţi şi locţiitori ai acestora, pentru alegerile parlamentare din data de 09 decembrie 2012, vă comunicăm că aveţi posibilitatea să vă adresaţi cu cereri  în acest sens, la Instituţia Prefectului – Judeţul Bacău, până la data de 22.10.2010 (H.G. nr. 890/2012).

La cererile respective care trebuie să conţină numele, prenumele, adresa, profesia, telefoanele, se vor anexa declaraţiile dvs. din care să rezulte că nu faceţi parte din niciun partid politic şi că nu sunteţi rudă până la gradul al patrulea cu niciunul dintre candidaţi.

Pentru relaţii suplimentare aveţi posibilitatea să o contactaţi telefonic pe d-na Manea Mioara, preşedintele asociaţiei la telefonul 0745.130.338 sau pe    d-na Grozavu Mihaela, consilier juridic, la sediul Instituţiei Prefectului – Judeţul Bacău.   

Vă mulţumim.


PREŞEDINTE
Mioara Manea