Drapel Romania Drapel Uniunea Europeana
Asociatia ProJure Romania Asociatia Consilierilor Juridici din Bacau

Noutati asociatia consilierilor juridici Bacau

Anunt important!

ANUNŢ

   In conformitate cu prevederile art.19 alin.1,alin.2, alin.3, alin. 5 si alin.6 din Legea nr. 35/2008 pentru alegerea Camerei Deputatilor si a Senatului, cu modificarile si completarile ulterioare, in vederea intocmirii listei cu juristii care doresc sa faca parte din Birourile electorale ale sectiilor de votare, municipale, orasenesti si comunale din judetul Bacau, in calitate de presedinti si loctiitori ai acestora, pentru alegerile parlamentare din data de 09 decembrie 2012, va comunicam ca aveti posibilitatea sa va adresati cu cereri  in acest sens, la Institutia Prefectului – Judetul Bacau, pana la data de 22.10.2010 (H.G. nr. 890/2012).

La cererile respective care trebuie sa contina numele, prenumele, adresa, profesia, telefoanele, se vor anexa declaratiile dvs. din care sa rezulte ca nu faceti parte din niciun partid politic si ca nu sunteti ruda pana la gradul al patrulea cu niciunul dintre candidati.

Pentru relatii suplimentare aveti posibilitatea sa o contactati telefonic pe d-na Manea Mioara, presedintele asociatiei la telefonul 0745.130.338 sau pe    d-na Grozavu Mihaela, consilier juridic, la sediul Institutiei Prefectului – Judetul Bacau.   

Va multumim.


PREŞEDINTE
Mioara Manea